Kinderopvang 't Nest

Sil Geurts – Pedagogisch medewerker

"Werken bij ’t Nest voelt als werken in een grote familie!"

Sil is één van onze mannelijke collega’s in de kinderopvang. Na zijn studies ‘Sport en Bewegen’ en ‘Recreatie’ was hij zoekende naar de juiste functie voor hem. Hij geeft aan: “In beide opleidingen heb ik gewerkt met kinderen, daar haal ik energie uit. Toen ik de kans kreeg om bij ’t Nest te gaan werken, heb ik die met beide handen gegrepen. Ik heb echt de goede keuze gemaakt! Het mooiste moment dat ik meegemaakt heb, is toch dat je na verlof weer op locatie komt en dat kinderen zeggen dat ze blij zijn mij weer te zien. Dat geeft een enorme boost!”

"Sindskort ben ik begonnen met de BBL opleiding. Hierdoor leer ik veel en ben ik nog specifieker naar kinderen gaan kijken. Het is mooi dat ik me zo kan blijven ontwikkelen en zo kan ik kinderen nog beter helpen."

“Iedere dag is anders in mijn werk. Dat komt grotendeels doordat kinderen een grote fantasie én veel energie hebben. Die combinatie zorgt ervoor dat je nooit weet wat er op een dag gaat gebeuren. Ik bied ze in de naschoolse opvang een rust moment. We eten fruit en drinken een glas water en daarna laat ik ze vrijuit spelen. Ik vind het dan erg leuk om juist hun fantasie te stimuleren. Maar het allerbelangrijkst vind ik dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ik zie kinderen graag met een lach komen en met een lach vertrekken!”

“Ons team voelt als een grote familie. Ik voel me op mijn gemak en ervaar het als een warm thuis. Ik heb zoveel plezier in mijn werk dat ik hoop een opleiding te gaan doen om daarna ook bij de jongere kinderen te kunnen gaan werken. Dat zou een mooie bekroning op mijn werk zijn.“

Sil.jpg