Kinderopvang 't Nest

marja kuijpers – bemiddelingsmedewerker

"Ik help graag mee om een glimlach op het gezicht van een kind te toveren!"

Na de overname van Gastouderbureau Pierewiet vervolgde Marja haar carrière als bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau bij Kinderopvang ’t Nest. De overname verliep soepel, wat ervoor zorgde dat Marja een goede start kon maken bij ’t Nest.

“Mijn werk is erg afwisselend. Ik evalueer met gastouders hoe de opvang verloopt, luister naar de wensen van ouders die hun kinderen naar een gastouder brengen, bemiddel hen met de juiste gastouder en evalueer na een tijd met hen hoe zij de opvang ervaren. Ook inventariseer ik op hygiëne en veiligheid bij de gastouders en organiseer scholingsbijeenkomsten zodat gastouders op de hoogte blijven van pedagogische kennis en de laatste ontwikkelingen in de kinderopvangbranche. Geen dag is hetzelfde! Het mooiste is dat ik in mijn werk kan helpen in de opvang van kinderen. Kinderen zijn puur, boeiend, interessant en vrolijk. Ik help graag mee om een glimlach op hun gezichten te toveren en tevens hun ouders te ondersteunen in hun opvangvraag.” 

“Door de omvang van onze organisatie hebben we de mogelijkheid om goed te kijken wat voor een kind de beste vorm van opvang is. In samenspraak met de ouders kijken we naar de verschillende mogelijkheden die er zijn met als resultaat een kind dat geniet van de opvang. Zo zijn we samen sterk voor de kinderen.”

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de kinderopvang? Marja verwelkomt je graag als collega: “Wil jij gezien worden en samenwerken met gedreven mensen die allemaal een groot hart hebben voor kinderen? Solliciteer dan vandaag nog bij ons.”