Kinderopvang 't Nest

Leer ons kennen

Wil jij aan de slag in onze organisatie? Ben jij benieuwd wat werken bij 't Nest inhoudt? Wij stellen graag een aantal collega's aan je voor. Ze vertellen graag wat hun werk zo leuk maakt. 

Daisy Relouw - Sauvé

Daisy Relouw - Sauvé

Daisy Relouw – Sauvé is sinds 2019 werkzaam bij Kinderopvang ’t Nest. Ze is gestart als pedagogisch medewerker en heeft in juni 2020 de overstap gemaakt naar senior pedagogisch medewerker.

Lees meer

Gitta van Knippenberg

Gitta van Knippenberg

Gitta is als pedagogisch coach en beleidsmedewerker werkzaam binnen ’t Nest. In 2016 is ze begonnen als pedagogisch medewerker, waarbij ze wel de sterke intentie had om binnen de organisatie door te kunnen groeien.

Lees meer

Gonnie Op het Veld

Gonnie Op het Veld

Na 25 jaar bij een andere organisatie gewerkt te hebben was het voor Gonnie tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De mogelijkheid om nieuwe dingen te ontwikkelen en te mogen helpen aan het verder uitbouwen en ontwikkelen van ’t Nest gaven de doorslag om te solliciteren op de vacature als Clustermanager.

Lees meer

Laura Egtberts

Laura Egtberts

Sinds 2018 is Laura werkzaam binnen Kinderopvang ’t Nest. Ze startte in de rol van Senior Pedagogisch Medewerker en verruilde die functie voor de rol als Praktijkopleider.

Lees meer

Marja Kuijpers

Marja Kuijpers

Na de overname van Gastouderbureau Pierewiet vervolgde Marja haar carrière als bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau bij Kinderopvang ’t Nest. De overname verliep soepel, wat ervoor zorgde dat Marja een goede start kon maken bij ’t Nest.

Lees meer

Nicole Beijers-Engels

Nicole Beijers-Engels

Nicole maakte, na een uitstapje van enkele jaren in de ouderenzorg, de keus om weer aan de slag te gaan in de kinderopvang. Nicole: “Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest.

Lees meer

Roy

Roy

Naast mijn werk in het speciaal basisonderwijs werk ik drie dagen per week in de buitenschoolse opvang. Een mooie combinatie! Werken bij ’t Nest is voor mij werken in een prettige en informele sfeer.

Lees meer

Sil Geurts

Sil Geurts

Sil is één van onze mannelijke collega’s in de kinderopvang. Na zijn studies ‘Sport en Bewegen’ en ‘Recreatie’ was hij zoekende naar de juiste functie voor hem. Hij geeft aan: “In beide opleidingen heb ik gewerkt met kinderen, daar haal ik energie uit.

Lees meer