Kinderopvang 't Nest

Daisy Relouw – Sauvé - Senior Pedagogisch Medewerker

"Ik houd ervan als kinderen op hun plek zijn en met plezier komen!"

Daisy Relouw – Sauvé is sinds 2019 werkzaam bij Kinderopvang ’t Nest. Ze is gestart als pedagogisch medewerker en heeft in juni 2020 de overstap gemaakt naar senior pedagogisch medewerker. “Dagelijks ben ik bezig om kinderen een leuke dag te bezorgen. De spontaniteit, openheid, eerlijkheid en vooral de warmte en liefde die de kinderen mij geven, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Na haar studie aan de PABO heeft Daisy eerst buiten de kinderopvang gewerkt, maar als snel stuitte ze op een vacature van ’t Nest. “Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, dus ik wilde graag die overstap maken. Gelukkig kreeg ik die kans binnen ’t Nest. Het mooie aan ons werk is dat je kinderen echt leert kennen. Ze komen vaak binnen als ze net een paar maanden oud zijn. De ouders zijn en blijven de opvoeders, maar toch spelen wij als opvang een belangrijke rol in het leven van de kinderen. We bieden ze een warme basis, een nest waar ze zich veilig voelen om te groeien en ontwikkelen. Een nest waar kinderen de warmte voelen om zichzelf te mogen zijn. Alleen dan zal een kind zich ontwikkelen. Samen laten we de kinderen groeien, tot ze groot genoeg zijn om uit te vliegen. De wijde wereld in…”

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe baan, Daisy heeft een tip voor je: “Niet twijfelen, maar durf een stap te wagen in je leven. Solliciteer en ervaar zelf het Nest gevoel!”

Daisy Relouw - web.jpg