Kinderopvang 't Nest

mia faasen - Pedagogisch Medewerker

Welkom in een heerlijk warm bad, waar we samen een echt team zijn. Dat vraagt wel medewerking en collegialiteit van iedereen, dus ook van jou.”

Mia Faasen is sinds 2016 werkzaam bij ’t Nest als pedagogisch medewerker. Zij vertelt graag wat werken bij ’t Nest zo leuk maakt: “Toen de locatie waar ik werkte in 2016 overgenomen werd door ’t Nest ben ik daar gestart als pedagogisch medewerker. Het is een organisatie die goed bij mij past. De manier van werken, normen, waarden en visie passen allemaal goed bij mij en zorgen ervoor dat ik op de juiste plek zit. ”

“Het leukste vind ik echt het werken met de kinderen. Ieder kind is uniek en mag bij ons zichzelf zijn, met zijn gewoontes, eigen karakter, eigen behoeften en eigen problemen. Voor ieder kind is er een plekje in ons nest. Zelf werk ik in een groep met 0 tot 4-jarigen wat de dagelijkse werkzaamheden erg divers maak. Zo verzorg ik de baby’s, maar ondersteun ook bij activiteiten voor de oudere kinderen. Daarnaast zorg ik voor een goede overdracht bij het brengen en halen van kinderen en voer ik administratieve en huishoudelijke taken uit. Ik hoop dat ik dit tot mijn pensioen kan blijven doen!”

Binnen ’t Nest helpen we niet alleen kinderen om te groeien, maar zorgen we ook dat onze medewerkers kunnen groeien. Mia zegt daarover: “We staan altijd klaar voor kinderen, maar we zorgen ook voor elkaar. We helpen elkaar en zorgen samen voor een veilig nest. Als team zetten we samen het belang van de kinderen voorop. We kunnen daarbij niet alleen vanuit ons hart werken. Soms moet je ook goed nadenken wat belangrijk is voor het kind, zodat hij of zij wel stappen kan gaan maken in het opgroeien. Kom je bij ons werken, dan beland je in een heerlijk warm bad, waar we samen een echt team zijn. Dat vraagt wel medewerking en collegialiteit van iedereen, dus ook van jou.”

“’t Nest is een fijne plek voor alle kinderen, ouders en medewerkers. Iedere dag is anders en iedere dag is er wel iets wat mijn dag kleurt. Een leuke activiteit, een gezellig gesprekje met een kind: ik haal mijn voldoening uit de kleine dingen en probeer van iedere dag iets moois te maken.”