Kinderopvang 't Nest

patty hendriks – Pedagogisch coach

“Wil jij bij een warm nest horen en hier zelf ook in investeren? Dan is ‘t Nest de juiste plek voor jou!”

Na haar afstudeerstage SPH, die ze bij ’t Nest heeft gedaan, krijgt Patty Hendriks een baan aangeboden bij ’t Nest. Ze is destijds begonnen als pedagogisch medewerker, maar is via de functies zorgcoördinator en senior pedagogisch medewerker nu gestart als pedagogisch beleidsmedewerker/coach. “Ik heb alle rollen met heel veel plezier vervuld, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging!”

“Voor mij is ’t Nest echt een warm nest, met een fijn team van collega’s die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling maakt het erg leuk. Ik vind het in mijn werk belangrijk om een goede band te hebben met ouders en collega’s. Maar vooral met de kinderen, zij moeten graag naar onze locaties komen en zich vertrouwd voelen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar mogelijkheden, zodat het voor iedereen fijn is om naar ’t Nest te komen.” 

“Binnen ’t Nest krijg ik de mogelijkheid om door te groeien. Dat vind ik niet alleen voor mezelf belangrijk, maar ook voor mijn collega’s. We zijn allemaal mensen en maken allemaal wel eens een fout, maar juist daar kunnen we van leren. Zolang we hier maar open voor staan en elkaar hier op aan mogen spreken. Ik help graag anderen om te leren van fouten en zichzelf verder te ontwikkelen. Als pedagogisch coach kan ik daar een grotere bijdrage aan leveren.”

“De mooiste herinneringen zijn toch wel de speciale activiteiten, denk dan aan een picknick of het Halloween feest dat we organiseren voor kinderen, maar ook de gezellige teamuitjes en barbecue met collega’s. Het is fijn om zowel kinderen als collega’s ook op een andere manier te ontmoeten. Daar word je als team nog hechter van!”

“Wil jij bij een warm nest horen en hier zelf ook in investeren? Dan is ‘t Nest de juiste plek voor jou!”