Kinderopvang 't Nest

LOES VAN DER STERREN – Clustermanager

"Iedereen doet er toe en mag er zijn!"

Na het behalen van de opleiding PW4 en onderwijsassistent, is Loes als pedagogisch medewerker gaan werken bij onze locatie Ratjetoe in Sevenum. Het werken in de kinderopvang sprak haar enorm aan, maar ze wilde graag pedagogiek en management combineren. “Ik heb daarom de HBO opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang gevolgd. In mijn laatste jaar heb ik mijn afstudeerscriptie afgerond binnen ’t Nest. Na het behalen van mijn diploma werd me een contract aangeboden als ‘assistent leidinggevende’ waarna ik doorgegroeid ben tot clustermanager. Die functie vervul ik nog steeds met heel veel passie!”

“Binnen onze organisatie bouwen we samen aan een fijn, warm nest voor kinderen, ouders én collega’s! Dat zorgt voor veel plezier in het werk en voor een hele fijne samenwerking. Ik kan ook echt genieten van de momenten waarop we samen iets moois hebben bereikt. Of dat nou klein of groot is. We hebben dat samen gedaan!”

“Als Clustermanager heb ik een heel afwisselende baan. De ene dag overleg ik veel en heb ik gesprekken met de (senior) pedagogisch medewerkers. Op andere dagen bereid ik beleid voor, werk ik plannen uit en stem ik van alles af met de stafmedewerkers en coaches. Ook de samenwerking met de gemeente en het onderwijs neemt een bijzonder plekje in! Ik vind het prettig dat ik de ruimte krijg om mee te denken en inbreng te hebben.”

“Ik vind het belangrijk dat kwaliteiten gezien worden en dat daar gebruik van gemaakt wordt. Iedereen doet er toe en mag er zijn. Dat geldt voor kinderen, ouders én medewerkers. Iedereen zet zijn beste beentje voor vanuit zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor een team dat elkaar naadloos aanvult.”

DSC_0213.JPG