Kinderopvang 't Nest

Gertie De Groot - Pedagogisch Medewerker

"Ik houd ervan als kinderen op hun plek zijn en met plezier komen!"

Kinderen zijn uitdagend en nieuwsgierig en kijken met een ruime blik naar de wereld. De wereld is zoveel leuker door hun ogen! Ik vind het geweldig om een kind te helpen om zich te ontplooien en ze te ondersteunen in hun ontdekkingsreis. Om ze een warme omgeving te bieden waarin ze leren dat fouten maken mag en waarin we ze helpen om een mooi mens te worden. Ik hoop iedere dag weer dat kinderen die warmte en geborgenheid voelen en zo hun eigenwaarde kunnen laten groeien.

Vanuit mijn werk bij Kinderwereld Venray en Stichting Peuterspeelzalen Venray ben ik na de overname bij ’t Nest terechtgekomen als pedagogisch medewerker. Een fijne plek waar ik mijn passie, werken met kinderen, naar tevredenheid kan uitvoeren. Werken bij ’t Nest betekent voor mij werken in een grote organisatie die er naar streeft om dichtbij het personeel te staan: warm en tegelijkertijd professioneel. Er wordt een luisterend oor geboden en waar mogelijk ook gehandeld om je verder te helpen.

Iedere dag is anders en dat zorgt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Natuurlijk zijn we dagelijks bezig met het opvoeden, verzorgen en ondersteunen van de kinderen. We spelen samen met hen, gaan met hen in contact en maken er samen een mooie dag van. Maar we doen nog zoveel meer. We observeren de kinderen, bieden een luisterend oor aan de ouders en geven raad wanneer dat nodig is. Een dankbare taak die er voor zorgt dat ik ’s avonds met een tevreden gevoel de deur achter me dicht trek.