Kinderopvang 't Nest

Nicole Beijers-Engels – Pedagogisch medewerker

"Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en gewaarborgd voelt."

Nicole maakte, na een uitstapje van enkele jaren in de ouderenzorg, de keus om weer aan de slag te gaan in de kinderopvang. Nicole: “Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Helaas verloor ik in de recessie mijn baan in de kinderopvang. Gelukkig kon ik wel mooi en dankbaar werk verrichten in de ouderenzorg. Op het moment dat ik een vacature voorbij zag komen bij ’t Nest, heb ik die kans gegrepen om weer met mijn passie aan de slag te gaan!” 

“Tijdens een werkdag zie ik verschillende groepen kinderen: ik start ’s ochtends met de voorschoolse opvang en verzorg het ontbijt en speel een spel. Daarna komen er peuters die ik spelenderwijs nieuwe dingen probeer te leren. Na school volgen de schoolkinderen en spelen we veel buiten. Maar niet alleen de kinderen zijn belangrijk in mijn werk. Ook ouders zorgen ervoor dat mijn werk zo veelzijdig is. Ik luister naar hen en betrek hen erbij op het moment dat dat nodig is.” 

“Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en gewaarborgd voelt. Dat begint door ze goedemorgen te wensen, maar ook door complimenten te geven en troost te bieden bij verdriet. Naast het opvangen van kinderen, werk ik ook thema’s uit en ben ik lid van de werkgroep ‘social media’. Deze taken samen, zorgen ervoor dat ik een veelzijdige baan heb.”

“Bij ’t Nest is scholing belangrijk. Je komt binnen in een warm nest, er wordt goede scholing geboden en er zijn doorgroeimogelijkheden. Een mooie plek om te werken!”

Nicole Beijers.jpg