Kinderopvang 't Nest

Gonnie Op het Veld – Clustermanager

"Draag bij aan ons nest door je eigen takjes mee te brengen."

Na 25 jaar bij een andere organisatie gewerkt te hebben was het voor Gonnie tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De mogelijkheid om nieuwe dingen te ontwikkelen en te mogen helpen aan het verder uitbouwen en ontwikkelen van ’t Nest gaven de doorslag om te solliciteren op de vacature als Clustermanager. Ondertussen vervult ze die rol alweer enkele jaren. Ze vertelt graag wat haar werk zo leuk maakt. 

“In mijn werk heb ik zowel mijn verstand als mijn gevoel nodig om telkens weer de juiste keuzes te maken. Samen met mijn collega’s doe ik dat iedere dag, we creëren samen de basis voor het jonge leven. Verstand en gevoel kunnen volgens mij niet zonder elkaar, ze vullen elkaar aan. Soms moet je je hart iets meer laten spreken en soms je verstand. Door hier telkens zorgvuldig naar te kijken, ontstaan de juiste keuzes en stimuleren we de ontwikkeling van kinderen èn van ons als professionals. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan kan en mag leveren.” 

“Als Clustermanager heb ik een heel afwisselende baan. De ene dag overleg ik veel en heb ik gesprekken met de (senior) pedagogisch medewerkers. Op andere dagen bereid ik beleid voor, werk ik plannen uit en stem ik van alles af met de stafmedewerkers en coaches. Ook de samenwerking met onderwijs neemt een bijzonder plekje in! Ik vind het prettig dat ik de ruimte krijg om mee te denken en inbreng te hebben.” 

Twijfel jij om bij ’t Nest te solliciteren? “Kom vooral ontdekken waar voor jou de kansen liggen binnen ’t Nest en draag bij aan ons nest door je eigen takjes mee te brengen.”

DSC_0220.JPG